Kapacita | Předmět | Typ | Semestr | Datum | Hodina | Budova | Místnost | Garant termínu | Učitel | Odhlásit do | Zápis do | Přihlašování od | |||
detail | 6/25 |
Technologie přípravy pokrmů (CNT006P1) | zápočet/kolokvium | zimní | 24.01.2024 - Středa | 13:00 | 3LF - Budova A | UČEBNA_423_B.A | 12-HYG | Mgr. Marina Heniková | 21.01.2024 00:01 | 22.01.2024 23:59 | 20.01.2024 20:00 | ||
detail | 12/25 |
Technologie přípravy pokrmů (CNT006P1) | zápočet/kolokvium | zimní | 31.01.2024 - Středa | 13:00 | 3LF - Budova A | UČEBNA_422_B.A | 12-HYG | Mgr. Marina Heniková | 28.01.2024 00:01 | 29.01.2024 23:59 | 20.01.2024 20:00 | ||
detail | 4/25 |
Technologie přípravy pokrmů (CNT006P1) | zápočet/kolokvium | zimní | 07.02.2024 - Středa | 13:00 | 3LF - Budova A | UČEBNA_422_B.A | 12-HYG | Mgr. Marina Heniková | 04.02.2024 00:01 | 05.02.2024 23:59 | 20.01.2024 20:00 | ||
detail | 0/25 |
Technologie přípravy pokrmů (CNT006P1) | zápočet/kolokvium | zimní | 14.02.2024 - Středa | 11:00 | 3LF - Budova A | UČEBNA_422_B.A | 12-HYG | Mgr. Marina Heniková | 11.02.2024 00:01 | 12.02.2024 23:59 | 31.01.2024 20:00 |
Výsledky 1-4 z 4 1