Prohlížíte si anonymní verzi pozvánky. Jestliže se přihlásíte (odkazem na konci tohoto textu), získáte přístup k dalším rozšiřujícím údajům (např. z názvu závěrečné práce bude možné se dostat k jejímu řešení a posudkům). Přihlásit se
Obhajoby prací | |||
Datum: | 08.06.2020 09:00 | ||
Katedra: | Ústav českého jazyka a teorie komunikace | ||
Místnost: | P018 (č. dveří 18), FF UK, nám. Jana Palacha 2, Praha 1, | ||
Typ práce: | bakalářská práce | ||
Komise: | Předseda: | prof. PhDr. Petr Mareš, CSc. | |
Členové: | doc. PhDr. Ivana Bozděchová, CSc. Mgr. František Martínek, Ph.D. | ||
Studenti: | |||
Mgr. Gabriela Chomyková | Obhajoba: | Typická slovní zásoba psaných kuchařských receptů v korpusech ČNK | |
Vedoucí práce: | Mgr. Dominika Kováříková, M.A., Ph.D. | ||
Oponent(i): | doc. PhDr. Ivana Bozděchová, CSc. | ||
Mgr. Barbora Pištorová | Obhajoba: | Význačné stylové rysy článků PR (Na příkladu prezentace značky Nespresso v online lifestylových časopisech) | |
Vedoucí práce: | Mgr. Kamila Mrázková, Ph.D. | ||
Oponent(i): | prof. PhDr. Petr Mareš, CSc. | ||
Bc. Klára VanSlambrouck | Obhajoba: | Čeština texaského týdeníku Našinec v roce 1988 | |
Vedoucí práce: | PhDr. Robert Dittmann, Ph.D. | ||
Oponent(i): | doc. PhDr. Ivana Bozděchová, CSc. | ||
Poznámka: | STUDENT NESPLNIL PODMÍNKY PRO KONÁNÍ ČÁSTI SZK |