Prohlížíte si anonymní verzi pozvánky. Jestliže se přihlásíte (odkazem na konci tohoto textu), získáte přístup k dalším rozšiřujícím údajům (např. z názvu závěrečné práce bude možné se dostat k jejímu řešení a posudkům). Přihlásit se
Státní zkoušky a obhajoby prací | |||
Datum: | 10.06.2019 09:00 | ||
Katedra: | Ústav etnologie | ||
Místnost: | C334 (č. dveří 334 (původně 307)), FF UK, Celetná 20, Praha 1, | ||
Komise: | Předseda: | doc. PhDr. Marek Jakoubek, Ph.D., Ph.D. | |
Členové: | doc. Mgr. Lenka Jakoubková Budilová, Ph.D. doc. PhDr. Petr Janeček, Ph.D. Mgr. Petra Lupták Burzová, Ph.D. PhDr. Barbora Půtová, Ph.D., Ph.D. Mgr. Karel Šima, Ph.D. | ||
Části SZ: | ASZKB0ET07 - Etnologie ASZKB1ET11 - Etnologie ASZKB1ET15 - Etnologie ASZKB2ET15 - Etnologie | ||
Studenti: | |||
Ján Čonka | ASZKB0ET07 (Okruhy: Obecná etnologie, Česká a evropská etnologie, Folkloristika) | ||
Bc. Miroslav Hendrych | ASZKB1ET15 (Okruhy: Teorie a metodologie oboru a etnografický terénní výzkum, Folkloristika, Evropská etnologie, Sociokulturní antropologie) | ||
Bc. Miroslav Hendrych | Obhajoba: | Vliv italské kuchyně na kulturu stravování na území České republiky ve 20. století | |
Vedoucí práce: | doc. PhDr. Václav Soukup, CSc. | ||
Oponent(i): | PhDr. Barbora Půtová, Ph.D., Ph.D. | ||
Bc. Tereza Husová | ASZKB1ET11 (Okruhy: Základy teorie, metodologie a historie oboru, Folkloristika, Česká, evropská a mimoevropská etnologie) | ||
Bc. Anna Kolářová, M.A. | ASZKB2ET15 (Okruhy: Teorie a metodologie oboru a etnografický terénní výzkum, Folkloristika, Evropská etnologie, Sociokulturní antropologie) | ||
Bc. Eliška Šubrtová | ASZKB2ET15 (Okruhy: Teorie a metodologie oboru a etnografický terénní výzkum, Folkloristika, Evropská etnologie, Sociokulturní antropologie) |