Dvojí kvalita potravin jako klamavá obchodní praktika
Název práce v češtině: | Dvojí kvalita potravin jako klamavá obchodní praktika |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | Dual food quality as misleading commercial practice |
Klíčová slova: | Dvojí kvalita potravin, Směrnice o nekalých obchodních praktikách, spotřebitel, klamavá jednání |
Klíčová slova anglicky: | Dual food quality, Unfair Commercial Practices Directive, Consumer, Misleading actions |
Akademický rok vypsání: | 2019/2020 |
Typ práce: | diplomová práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Katedra obchodního práva (22-KOBCHP) |
Vedoucí / školitel: | doc. JUDr. Daniel Patěk, Ph.D. |
Řešitel: | skrytý - zadáno a potvrzeno stud. odd. |
Datum přihlášení: | 22.06.2020 |
Datum zadání: | 24.06.2020 |
Datum potvrzení stud. oddělením: | 23.06.2021 |
Datum a čas obhajoby: | 23.06.2021 12:30 |
Místo konání obhajoby: | Právnická fakulta UK, nám. Curieových 7, Praha 1, 212, 212 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 18.04.2021 |
Datum proběhlé obhajoby: | 23.06.2021 |
Oponenti: | doc. JUDr. Petr Liška, LL.M., Ph.D. |