Témata prací (Výběr práce)Témata prací (Výběr práce)(verze: 368)
Detail práce
   Přihlásit přes CAS
Dvojí kvalita potravin jako klamavá obchodní praktika
Název práce v češtině: Dvojí kvalita potravin jako klamavá obchodní praktika
Název v anglickém jazyce: Dual food quality as misleading commercial practice
Klíčová slova: Dvojí kvalita potravin, Směrnice o nekalých obchodních praktikách, spotřebitel, klamavá jednání
Klíčová slova anglicky: Dual food quality, Unfair Commercial Practices Directive, Consumer, Misleading actions
Akademický rok vypsání: 2019/2020
Typ práce: diplomová práce
Jazyk práce: čeština
Ústav: Katedra obchodního práva (22-KOBCHP)
Vedoucí / školitel: doc. JUDr. Daniel Patěk, Ph.D.
Řešitel: skrytý - zadáno a potvrzeno stud. odd.
Datum přihlášení: 22.06.2020
Datum zadání: 24.06.2020
Datum potvrzení stud. oddělením: 23.06.2021
Datum a čas obhajoby: 23.06.2021 12:30
Místo konání obhajoby: Právnická fakulta UK, nám. Curieových 7, Praha 1, 212, 212
Datum odevzdání elektronické podoby:18.04.2021
Datum proběhlé obhajoby: 23.06.2021
Oponenti: doc. JUDr. Petr Liška, LL.M., Ph.D.
 
 
 
 
Univerzita Karlova | Informační systém UK