Informovanost studentů bakalářských oborů o rizicích alimentárních nákaz
Název práce v češtině: | Informovanost studentů bakalářských oborů o rizicích alimentárních nákaz |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | Bachelor´s students knowledge of risks related to alimentary diseases |
Klíčová slova: | alimentární nákazy, znalosti studentů, prevence, patogeny alimentárních nákaz |
Klíčová slova anglicky: | alimentary diseases, students' knowledge, prevention, pathogens of alimentary diseases |
Akademický rok vypsání: | 2021/2022 |
Typ práce: | bakalářská práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Ústav hygieny 3. LF UK (12-HYG) |
Vedoucí / školitel: | MUDr. Jana Dáňová, Ph.D. |
Řešitel: | skrytý - zadáno vedoucím/školitelem |
Datum přihlášení: | 14.09.2022 |
Datum zadání: | 14.09.2022 |
Datum a čas obhajoby: | 28.06.2023 00:00 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 29.05.2023 |
Datum proběhlé obhajoby: | 28.06.2023 |
Oponenti: | doc. MUDr. Alexander Čelko, CSc. |