Témata prací (Výběr práce)Témata prací (Výběr práce)(verze: 368)
Detail práce
   Přihlásit přes CAS
Značení alergenů v pokrmech
Název práce v češtině: Značení alergenů v pokrmech
Název v anglickém jazyce: The Allergen Labeling in Food Products
Klíčová slova: alergeny, potravinové alergie, značení alergenů, pokrmy
Klíčová slova anglicky: allergens, food allergens, labelling in food products, food
Akademický rok vypsání: 2019/2020
Typ práce: bakalářská práce
Jazyk práce: čeština
Ústav: Ústav hygieny 3. LF UK (12-HYG)
Vedoucí / školitel: doc. MUDr. Pavel Dlouhý, Ph.D.
Řešitel: skrytý - zadáno vedoucím/školitelem
Datum přihlášení: 14.01.2020
Datum zadání: 14.01.2020
Datum a čas obhajoby: 21.06.2021 08:00
Místo konání obhajoby: 3LF - Budova A
Datum odevzdání elektronické podoby:24.05.2021
Datum proběhlé obhajoby: 21.06.2021
Oponenti: Mgr. Dana Hrnčířová, Ph.D.
 
 
 
 
Univerzita Karlova | Informační systém UK