Značení alergenů v pokrmech
Název práce v češtině: | Značení alergenů v pokrmech |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | The Allergen Labeling in Food Products |
Klíčová slova: | alergeny, potravinové alergie, značení alergenů, pokrmy |
Klíčová slova anglicky: | allergens, food allergens, labelling in food products, food |
Akademický rok vypsání: | 2019/2020 |
Typ práce: | bakalářská práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Ústav hygieny 3. LF UK (12-HYG) |
Vedoucí / školitel: | doc. MUDr. Pavel Dlouhý, Ph.D. |
Řešitel: | skrytý - zadáno vedoucím/školitelem |
Datum přihlášení: | 14.01.2020 |
Datum zadání: | 14.01.2020 |
Datum a čas obhajoby: | 21.06.2021 08:00 |
Místo konání obhajoby: | 3LF - Budova A |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 24.05.2021 |
Datum proběhlé obhajoby: | 21.06.2021 |
Oponenti: | Mgr. Dana Hrnčířová, Ph.D. |