Jídlo jako kulturní a společenský fenomén
Název práce v češtině: | Jídlo jako kulturní a společenský fenomén |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | Food as cultural and social phenomenon |
Akademický rok vypsání: | 2008/2009 |
Typ práce: | bakalářská práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Ústav profesního rozvoje pracovníků ve školství (41-UPRPS) |
Vedoucí / školitel: | PhDr. Jan Šmíd, Ph.D. |
Řešitel: | skrytý![]() |
Datum přihlášení: | 15.06.2010 |
Datum zadání: | 15.06.2010 |
Datum a čas obhajoby: | 21.09.2010 09:00 |
Místo konání obhajoby: | UPRPŠ |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 15.06.2010 |
Datum proběhlé obhajoby: | 21.09.2010 |
Předmět: | výsledek diplomové práce (OSZD001) |
Oponenti: | Mgr. Linda Arbanová, Ph.D. |