Význam hodnocení glykemického indexu potravin při léčbě
syndromu inzulínové rezistence
Název práce v češtině: | Význam hodnocení glykemického indexu potravin při léčbě syndromu inzulínové rezistence |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | Significance of Assessment of Glycemic Index of Foods in the Treatment of Insulin Resistance Syndrome |
Akademický rok vypsání: | 2004/2005 |
Typ práce: | disertační práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | I.interní klinika (14-310) |
Vedoucí / školitel: | prof. MUDr. Zdeněk Rušavý, Ph.D. |
Řešitel: | skrytý - zadáno a potvrzeno stud. odd. |
Datum přihlášení: | 01.09.2004 |
Datum zadání: | 01.09.2004 |
Datum a čas obhajoby: | 20.05.2009 10:00 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 20.02.2009 |
Datum proběhlé obhajoby: | 20.05.2009 |
Oponenti: | prof. MUDr. Hana Rosolová, DrSc. |
prof. MUDr. Vladimír Blaha, CSc. | |
prof. MUDr. Martin Prázný, CSc., Ph.D. | |