Efekt tepelné přípravy jídel na kvalitu vnitřního ovzduší v restauracích rychlého občerstvení
Název práce v češtině: | Efekt tepelné přípravy jídel na kvalitu vnitřního ovzduší v restauracích rychlého občerstvení |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | The effect of cooking on indoor air quality in fast food restaurants. |
Akademický rok vypsání: | 2008/2009 |
Typ práce: | bakalářská práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Ústav pro životní prostředí (31-550) |
Vedoucí / školitel: | prof. RNDr. Martin Braniš, CSc. |
Řešitel: | skrytý![]() |
Datum přihlášení: | 10.06.2009 |
Datum zadání: | 10.06.2009 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 10.09.2009 |
Datum proběhlé obhajoby: | 10.09.2009 |
Oponenti: | doc. RNDr. Iva Hůnová, CSc. |