Témata prací (Výběr práce)Témata prací (Výběr práce)(verze: 368)
Detail práce
   Přihlásit přes CAS
Efekt tepelné přípravy jídel na kvalitu vnitřního ovzduší v restauracích rychlého občerstvení
Název práce v češtině: Efekt tepelné přípravy jídel na kvalitu vnitřního ovzduší v restauracích rychlého občerstvení
Název v anglickém jazyce: The effect of cooking on indoor air quality in fast food restaurants.
Akademický rok vypsání: 2008/2009
Typ práce: bakalářská práce
Jazyk práce: čeština
Ústav: Ústav pro životní prostředí (31-550)
Vedoucí / školitel: prof. RNDr. Martin Braniš, CSc.
Řešitel: skrytý - zadáno a potvrzeno stud. odd.
Datum přihlášení: 10.06.2009
Datum zadání: 10.06.2009
Datum odevzdání elektronické podoby:10.09.2009
Datum proběhlé obhajoby: 10.09.2009
Oponenti: doc. RNDr. Iva Hůnová, CSc.
 
 
 
 
Univerzita Karlova | Informační systém UK