THE INFLUENCE OF CHEMOPREVENTIVE COMPOUNDS ON FOOD CARCINOGEN ACTIVATION
Název práce v češtině: | VLIV CHEMOPREVENTIVNÍCH LÁTEK NA AKTIVACI POTRAVNÍCH KARCINOGENŮ |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | THE INFLUENCE OF CHEMOPREVENTIVE COMPOUNDS ON FOOD CARCINOGEN ACTIVATION |
Akademický rok vypsání: | 2005/2006 |
Typ práce: | bakalářská práce |
Jazyk práce: | angličtina |
Ústav: | Katedra biochemie (31-250) |
Vedoucí / školitel: | prof. RNDr. Petr Hodek, CSc. |
Řešitel: | skrytý - zadáno vedoucím/školitelem |
Datum přihlášení: | 14.10.2005 |
Datum zadání: | 14.10.2005 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 19.06.2006 |
Datum proběhlé obhajoby: | 19.06.2006 |
Oponenti: | Mgr. Marta Kopečková, Ph.D. |
Předběžná náplň práce |
Pro detailní informace o tématu, prosím, kontaktujte vedoucího práce. |