Témata prací (Výběr práce)Témata prací (Výběr práce)(verze: 368)
Detail práce
   Přihlásit přes CAS
Fyziologie vnímání chuti
Název práce v češtině: Fyziologie vnímání chuti
Název v anglickém jazyce: Physiology of taste perception
Akademický rok vypsání: 2020/2021
Typ práce: bakalářská práce
Jazyk práce: čeština
Ústav: Ústav hygieny 3. LF UK (12-HYG)
Vedoucí / školitel: doc. RNDr. Anna Yamamotová, CSc.
Řešitel: skrytý - zadáno a potvrzeno stud. odd.
Datum přihlášení: 09.01.2023
Datum zadání: 27.09.2021
Datum a čas obhajoby: 27.06.2023 00:00
Datum odevzdání elektronické podoby:10.01.2023
Datum proběhlé obhajoby: 27.06.2023
Oponenti: Mgr. Irena Vondráčková
 
 
 
 
Univerzita Karlova | Informační systém UK