Vliv složení stravy na tíži a průběh roztroušené sklerózy
Název práce v češtině: | Vliv složení stravy na tíži a průběh roztroušené sklerózy |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | Effect of Diet Composition on Severity and Course of Multiple Sclerosis |
Akademický rok vypsání: | 2021/2022 |
Typ práce: | bakalářská práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Ústav hygieny 3. LF UK (12-HYG) |
Vedoucí / školitel: | MUDr. Michaela Andělová, Ph.D. |
Řešitel: | skrytý - zadáno vedoucím/školitelem |
Datum přihlášení: | 19.09.2022 |
Datum zadání: | 19.09.2022 |
Datum a čas obhajoby: | 27.06.2023 00:00 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 03.06.2023 |
Datum proběhlé obhajoby: | 27.06.2023 |
Oponenti: | MUDr. Mgr. Adam Tesař, Ph.D. |