Stanovení olova a kadmia v extraktech ovoce a zeleniny pomocí atomové absorpční spektrometrie
Název práce v češtině: |
Stanovení olova a kadmia v extraktech ovoce a zeleniny pomocí atomové absorpční spektrometrie |
Název v anglickém jazyce: |
Determination of lead and cadmium in fruits and vegetables extracts by atomic absorption spectrometry |
Klíčová slova: |
Atomová absorpční spektrometrie, olovo, kadmium, plamenová atomizace, elektrotermická atomizace, extrakty, ovoce, zelenina. |
Klíčová slova anglicky: |
Atomic absorption spectrometry, lead, cadmium, flame atomization, electrothermal atomization, extracts, fruit, vegetable. |
Akademický rok vypsání: |
2019/2020 |
Typ práce: |
bakalářská práce |
Jazyk práce: |
čeština |
Ústav: |
Katedra analytické chemie (31-230) |
Vedoucí / školitel: |
RNDr. Jakub Hraníček, Ph.D. |
Řešitel: |
skrytý - zadáno vedoucím/školitelem |
Datum přihlášení: |
14.11.2019 |
Datum zadání: |
14.11.2019 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 02.06.2020 |
---|
Datum proběhlé obhajoby: |
07.07.2020 |
Oponenti: |
RNDr. Václav Červený, Ph.D. |
|
|
|
|
|
|
Předběžná náplň práce |
Analýza extraktů ovoce a zeleniny metodami atomové spektrometrie |