Témata prací (Výběr práce)Témata prací (Výběr práce)(verze: 368)
Detail práce
   Přihlásit přes CAS
Stanovení olova a kadmia v extraktech ovoce a zeleniny pomocí atomové absorpční spektrometrie
Název práce v češtině: Stanovení olova a kadmia v extraktech ovoce a zeleniny pomocí atomové absorpční spektrometrie
Název v anglickém jazyce: Determination of lead and cadmium in fruits and vegetables extracts by atomic absorption spectrometry
Klíčová slova: Atomová absorpční spektrometrie, olovo, kadmium, plamenová atomizace, elektrotermická atomizace, extrakty, ovoce, zelenina.
Klíčová slova anglicky: Atomic absorption spectrometry, lead, cadmium, flame atomization, electrothermal atomization, extracts, fruit, vegetable.
Akademický rok vypsání: 2019/2020
Typ práce: bakalářská práce
Jazyk práce: čeština
Ústav: Katedra analytické chemie (31-230)
Vedoucí / školitel: RNDr. Jakub Hraníček, Ph.D.
Řešitel: skrytý - zadáno vedoucím/školitelem
Datum přihlášení: 14.11.2019
Datum zadání: 14.11.2019
Datum odevzdání elektronické podoby:02.06.2020
Datum proběhlé obhajoby: 07.07.2020
Oponenti: RNDr. Václav Červený, Ph.D.
 
 
 
Předběžná náplň práce
Analýza extraktů ovoce a zeleniny metodami atomové spektrometrie
 
Univerzita Karlova | Informační systém UK