Témata prací (Výběr práce)Témata prací (Výběr práce)(verze: 368)
Detail práce
   Přihlásit přes CAS
Vývoj HPLC metody pro analýzu potravních doplňků na bázi extraktu berberinu
Název práce v češtině: Vývoj HPLC metody pro analýzu potravních doplňků na bázi extraktu berberinu
Název v anglickém jazyce: Development of HPLC method for analysis of food supplements based on berberine extract
Akademický rok vypsání: 2019/2020
Typ práce: diplomová práce
Jazyk práce: čeština
Ústav: Katedra analytické chemie (16-16140)
Vedoucí / školitel: prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D.
Řešitel: skrytý - zadáno vedoucím/školitelem
Datum přihlášení: 06.01.2020
Datum zadání: 26.02.2021
Datum a čas obhajoby: 03.06.2021 08:00
Datum odevzdání elektronické podoby:09.06.2021
Datum proběhlé obhajoby: 03.06.2021
Oponenti: Maria Khalikova, CSc.
 
 
 
Zásady pro vypracování
Teoretická příprava studiem zadané literatury.
Osvojení potřebných experimentálních metod.
Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího.
Písemné a grafické zpracování výsledků.
Koncipování a konečné zpracování diplomové práce.
Seznam odborné literatury
Mezinárodní časopisy:
TRAC Trends in Analytical Chemistry
Food Chemistry
Food Control
Talanta
Analytica Chimica Acta
Knihy:
Nováková: Moderní HPLC separace v teorii a praxi
Nollet: Handbook of Food Analysis
Databáze:
www.sciencedirect.com
Web of Science
 
Univerzita Karlova | Informační systém UK