Vývoj HPLC metody pro analýzu potravních doplňků na bázi extraktu berberinu
Název práce v češtině: | Vývoj HPLC metody pro analýzu potravních doplňků na bázi extraktu berberinu |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | Development of HPLC method for analysis of food supplements based on berberine extract |
Akademický rok vypsání: | 2019/2020 |
Typ práce: | diplomová práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Katedra analytické chemie (16-16140) |
Vedoucí / školitel: | prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D. |
Řešitel: | skrytý - zadáno vedoucím/školitelem |
Datum přihlášení: | 06.01.2020 |
Datum zadání: | 26.02.2021 |
Datum a čas obhajoby: | 03.06.2021 08:00 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 09.06.2021 |
Datum proběhlé obhajoby: | 03.06.2021 |
Oponenti: | Maria Khalikova, CSc. |
Zásady pro vypracování |
Teoretická příprava studiem zadané literatury. Osvojení potřebných experimentálních metod. Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího. Písemné a grafické zpracování výsledků. Koncipování a konečné zpracování diplomové práce. |
Seznam odborné literatury |
Mezinárodní časopisy: TRAC Trends in Analytical Chemistry Food Chemistry Food Control Talanta Analytica Chimica Acta Knihy: Nováková: Moderní HPLC separace v teorii a praxi Nollet: Handbook of Food Analysis Databáze: www.sciencedirect.com Web of Science |