Problematika nemocí spojených s konzumací lepku.
Název práce v češtině: | Problematika nemocí spojených s konzumací lepku. |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | Issues connected with gluten consumption. |
Klíčová slova: | lepek, céliakie, neceliakální glutenová senzitivita, diagnostika, dieta, alergie |
Klíčová slova anglicky: | gluten, gluten-sensitive enteropathy, non celiac gluten sensitivity, diagnostics, diet, allergy |
Akademický rok vypsání: | 2017/2018 |
Typ práce: | bakalářská práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Ústav hygieny 3. LF UK (12-HYG) |
Vedoucí / školitel: | Mgr. Dana Hrnčířová, Ph.D. |
Řešitel: | skrytý - zadáno vedoucím/školitelem |
Datum přihlášení: | 15.01.2018 |
Datum zadání: | 15.01.2018 |
Datum a čas obhajoby: | 04.09.2019 00:00 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 07.06.2019 |
Datum proběhlé obhajoby: | 04.09.2019 |
Oponenti: | doc. MUDr. Pavel Dlouhý, Ph.D. |