Vývoj mikroemulzní elektrokinetické chromatografie pro analýzu ve vodě nerozpustných barviv nezákonně používaných v potravinách
Název práce v češtině: | Vývoj mikroemulzní elektrokinetické chromatografie pro analýzu ve vodě nerozpustných barviv nezákonně používaných v potravinách |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | Development of microemulsion electrokinetic chromatographic method for the analysis of fat-soluble dyes illegally used in foodstuffs |
Akademický rok vypsání: | 2013/2014 |
Typ práce: | diplomová práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Katedra analytické chemie (16-16140) |
Vedoucí / školitel: | PharmDr. Klára Michalíková, Ph.D. |
Řešitel: | skrytý - zadáno vedoucím/školitelem |
Datum přihlášení: | 17.01.2014 |
Datum zadání: | 27.02.2015 |
Datum a čas obhajoby: | 03.06.2015 00:00 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 13.05.2015 |
Datum proběhlé obhajoby: | 03.06.2015 |
Oponenti: | doc. RNDr. Marie Pospíšilová, CSc. |
Konzultanti: | doc. RNDr. Miroslav Polášek, CSc. |
Zásady pro vypracování |
Teoretická příprava studiem zadané literatury. Osvojení potřebných experimentálních metod. Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího. Písemné a grafické zpracování výsledků. Konzultace a diskuze s vedoucím. Koncipování a konečné zpracování diplomové práce. |
Seznam odborné literatury |
1. Internetová databáze ISI Web of Knowledge (http://apps.isiknowledge.com) 2. Články v odborných časopisech vybrané dle rešerše k danému tématu na ISI Web of Knowledge. 3. V. Dolník: Úvod do kapilární elektroforézy. ÚACh ČAV Brno, Brno 1994. 4. H. Soerensen, S. Soerensen et al., Chromatography and Capillary electrophoresis in food analysis. RSC Food Analysis Monographs, Cambridge, 1999. 5. http:/www.instech.at/ |