Témata prací (Výběr práce)Témata prací (Výběr práce)(verze: 368)
Detail práce
   Přihlásit přes CAS
Biochemické parametry vína a jejich změny během stárnutí
Název práce v češtině: Biochemické parametry vína a jejich změny během stárnutí
Název v anglickém jazyce: The biochemical parameters of wine and their changes during ageing
Klíčová slova: alkoholové kvašení, chemické složení hroznů, jablečno-mléčná fermentace, oxidace, stárnutí vína
Klíčová slova anglicky: fermentation, chemical content of grapes, malo-lactic fermentation, oxidation, wine ageing
Akademický rok vypsání: 2010/2011
Typ práce: bakalářská práce
Jazyk práce: čeština
Ústav: Katedra biochemie (31-250)
Vedoucí / školitel: prof. RNDr. Jiří Hudeček, CSc.
Řešitel: skrytý - zadáno vedoucím/školitelem
Datum přihlášení: 22.10.2010
Datum zadání: 17.01.2011
Datum odevzdání elektronické podoby:02.06.2011
Datum proběhlé obhajoby: 15.06.2011
Oponenti: prof. RNDr. Petr Hodek, CSc.
 
 
 
Předběžná náplň práce
Přehled literatury věnované biochemické charakterizaci vína a změnám vybraných charakteristik během jeho stárnutí.
 
Univerzita Karlova | Informační systém UK