Analytické možnosti stanovení luteinu, beta karotenu a zeaxantinu v potravinách
Název práce v češtině: | Analytické možnosti stanovení luteinu, beta karotenu a zeaxantinu v potravinách |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | Analytical possibilities of lutein, zeaxanthin and betacarotene deternination in food analysis. |
Akademický rok vypsání: | 2008/2009 |
Typ práce: | bakalářská práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Katedra analytické chemie (16-16140) |
Vedoucí / školitel: | prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D. |
Řešitel: | skrytý - zadáno a potvrzeno stud. odd. |
Datum přihlášení: | 08.01.2008 |
Datum zadání: | 25.02.2009 |
Datum a čas obhajoby: | 02.06.2009 00:00 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 02.06.2009 |
Datum proběhlé obhajoby: | 02.06.2009 |
Oponenti: | doc. PharmDr. Petr Chocholouš, Ph.D. |