Témata prací (Výběr práce)Témata prací (Výběr práce)(verze: 390)
Detail práce
   Přihlásit přes CAS
Vývoj HPLC metody pro kontrolu kvality potravních doplňků na bázi extraktu kozlíku lékařského
Název práce v češtině: Vývoj HPLC metody pro kontrolu kvality potravních doplňků na bázi extraktu kozlíku lékařského
Název v anglickém jazyce: Development of an HPLC method for quality control of food supplements based on valerian extract
Akademický rok vypsání: 2023/2024
Typ práce: rigorózní práce
Jazyk práce: čeština
Ústav: Katedra analytické chemie (16-16140)
Vedoucí / školitel: prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D.
Řešitel: skrytý - zadáno a potvrzeno stud. odd.
Datum přihlášení: 29.07.2024
Datum zadání: 29.07.2024
Datum potvrzení stud. oddělením: 29.07.2024
Datum a čas obhajoby: 29.07.2024 00:00
Datum odevzdání elektronické podoby:29.07.2024
Datum proběhlé obhajoby: 29.07.2024
Oponenti: doc. PharmDr. Hana Sklenářová, Ph.D.
 
 
 
Zásady pro vypracování
Teoretická příprava studiem zadané literatury.
Osvojení potřebných experimentálních metod.
Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího.
Písemné a grafické zpracování výsledků.
Koncipování a konečné zpracování diplomové práce.
Seznam odborné literatury
1. Mezinárodní časopisy:
TRAC Trends in Analytical Chemistry
Food Chemistry
Food Control
Talanta
Analytica Chimica Acta
2. Knihy:
Nováková: Moderní HPLC separace v teorii a praxi
Nollet: Handbook of Food Analysis
3. Databáze:
www.sciencedirect.com
Web of Science
 
Univerzita Karlova | Informační systém UK