Senzorická a nutriční analýza rostlinných alternativ sýrů
Název práce v češtině: | Senzorická a nutriční analýza rostlinných alternativ sýrů |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | Sensory and nutritional analysis of plant based cheese alternatives |
Klíčová slova: | Rostlinná strava, rostlinné alternativy sýrů, nutriční složení, senzorická analýza, fortifikace |
Klíčová slova anglicky: | Plant-based diet, plant-based cheese alternatives, nutritional composition, sensory analysis, fortification |
Akademický rok vypsání: | 2023/2024 |
Typ práce: | bakalářská práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Ústav hygieny 3. LF UK (12-HYG) |
Vedoucí / školitel: | MUDr. Eliška Selinger |
Řešitel: | skrytý![]() |
Datum přihlášení: | 06.07.2024 |
Datum zadání: | 06.07.2024 |
Datum a čas obhajoby: | 24.06.2025 08:00 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 14.05.2025 |
Datum proběhlé obhajoby: | 24.06.2025 |
Oponenti: | Mgr. Marina Jeřábková |