Témata prací (Výběr práce)Témata prací (Výběr práce)(verze: 390)
Detail práce
   Přihlásit přes CAS
Senzorická a nutriční analýza rostlinných alternativ sýrů
Název práce v češtině: Senzorická a nutriční analýza rostlinných alternativ sýrů
Název v anglickém jazyce: Sensory and nutritional analysis of plant based cheese alternatives
Klíčová slova: Rostlinná strava, rostlinné alternativy sýrů, nutriční složení, senzorická analýza, fortifikace
Klíčová slova anglicky: Plant-based diet, plant-based cheese alternatives, nutritional composition, sensory analysis, fortification
Akademický rok vypsání: 2023/2024
Typ práce: bakalářská práce
Jazyk práce: čeština
Ústav: Ústav hygieny 3. LF UK (12-HYG)
Vedoucí / školitel: MUDr. Eliška Selinger
Řešitel: skrytý - zadáno vedoucím/školitelem
Datum přihlášení: 06.07.2024
Datum zadání: 06.07.2024
Datum a čas obhajoby: 24.06.2025 08:00
Datum odevzdání elektronické podoby:14.05.2025
Datum proběhlé obhajoby: 24.06.2025
Oponenti: Mgr. Marina Jeřábková
 
 
 
 
Univerzita Karlova | Informační systém UK