Kontrola kvality potravních doplňků na bázi extraktů ze zeleného čaje se zaměřením na epigalokatechin-3-galát
Název práce v češtině: | Kontrola kvality potravních doplňků na bázi extraktů ze zeleného čaje se zaměřením na epigalokatechin-3-galát |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | Quality control of food supplements based on green tea extracts with a focus on epigallocatechin-3-gallate |
Akademický rok vypsání: | 2023/2024 |
Typ práce: | bakalářská práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Katedra analytické chemie (16-16140) |
Vedoucí / školitel: | prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D. |
Řešitel: | skrytý![]() |
Datum přihlášení: | 05.12.2023 |
Datum zadání: | 26.02.2025 |
Datum a čas obhajoby: | 29.05.2025 08:00 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 05.05.2025 |
Datum proběhlé obhajoby: | 29.05.2025 |
Oponenti: | RNDr. Hana Kočová Vlčková, Ph.D. |
Zásady pro vypracování |
Teoretická příprava studiem zadané literatury. Osvojení potřebných experimentálních metod. Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího. Písemné a grafické zpracování výsledků. Konzultace a diskuze s vedoucím. Koncipování a konečné zpracování diplomové práce. |
Seznam odborné literatury |
Mezinárodní časopisy: 1. TRAC Trends in Analytical Chemistry 2. Food Chemistry 3. Food Control 4. Talanta 5. Analytica Chimica Acta Knihy: 1. Nováková: Moderní HPLC separace v teorii a praxi 2. Nollet: Handbook of Food Analysis Databáze: www.sciencedirect.com Web of Science |