Témata prací (Výběr práce)Témata prací (Výběr práce)(verze: 390)
Detail práce
   Přihlásit přes CAS
Kontrola kvality potravních doplňků na bázi extraktů ze zeleného čaje se zaměřením na epigalokatechin-3-galát
Název práce v češtině: Kontrola kvality potravních doplňků na bázi extraktů ze zeleného čaje se zaměřením na epigalokatechin-3-galát
Název v anglickém jazyce: Quality control of food supplements based on green tea extracts with a focus on epigallocatechin-3-gallate
Akademický rok vypsání: 2023/2024
Typ práce: bakalářská práce
Jazyk práce: čeština
Ústav: Katedra analytické chemie (16-16140)
Vedoucí / školitel: prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D.
Řešitel: skrytý - zadáno vedoucím/školitelem
Datum přihlášení: 05.12.2023
Datum zadání: 26.02.2025
Datum a čas obhajoby: 29.05.2025 08:00
Datum odevzdání elektronické podoby:05.05.2025
Datum proběhlé obhajoby: 29.05.2025
Oponenti: RNDr. Hana Kočová Vlčková, Ph.D.
 
 
 
Zásady pro vypracování
Teoretická příprava studiem zadané literatury.
Osvojení potřebných experimentálních metod.
Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího.
Písemné a grafické zpracování výsledků.
Konzultace a diskuze s vedoucím.
Koncipování a konečné zpracování diplomové práce.
Seznam odborné literatury
Mezinárodní časopisy:
1. TRAC Trends in Analytical Chemistry
2. Food Chemistry
3. Food Control
4. Talanta
5. Analytica Chimica Acta
Knihy:
1. Nováková: Moderní HPLC separace v teorii a praxi
2. Nollet: Handbook of Food Analysis
Databáze:
www.sciencedirect.com
Web of Science
 
Univerzita Karlova | Informační systém UK