Témata prací (Výběr práce)Témata prací (Výběr práce)(verze: 390)
Detail práce
   Přihlásit přes CAS
Mapování nutriční kvality rostlinných alternativ masa na českém trhu
Název práce v češtině: Mapování nutriční kvality rostlinných alternativ masa na českém trhu
Název v anglickém jazyce: Mapping the nutritional quality of plant based meat alternatives on the Czech market
Klíčová slova: rostlinná strava, veganství, rostlinné alternativy masa, potraviny, vysoce průmyslově zpracované potraviny
Klíčová slova anglicky: plant-based diet, veganism, plant-based meat alternatives, food, highly processed food
Akademický rok vypsání: 2022/2023
Typ práce: bakalářská práce
Jazyk práce: čeština
Ústav: Ústav hygieny 3. LF UK (12-HYG)
Vedoucí / školitel: MUDr. Eliška Selinger
Řešitel: skrytý - zadáno vedoucím/školitelem
Datum přihlášení: 29.06.2023
Datum zadání: 29.06.2023
Datum a čas obhajoby: 25.06.2024 08:00
Datum odevzdání elektronické podoby:31.05.2024
Datum proběhlé obhajoby: 25.06.2024
Oponenti: Mgr. Marina Jeřábková
 
 
 
 
Univerzita Karlova | Informační systém UK