Mapování nutriční kvality rostlinných alternativ masa na českém trhu
Název práce v češtině: | Mapování nutriční kvality rostlinných alternativ masa na českém trhu |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | Mapping the nutritional quality of plant based meat alternatives on the Czech market |
Klíčová slova: | rostlinná strava, veganství, rostlinné alternativy masa, potraviny, vysoce průmyslově zpracované potraviny |
Klíčová slova anglicky: | plant-based diet, veganism, plant-based meat alternatives, food, highly processed food |
Akademický rok vypsání: | 2022/2023 |
Typ práce: | bakalářská práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Ústav hygieny 3. LF UK (12-HYG) |
Vedoucí / školitel: | MUDr. Eliška Selinger |
Řešitel: | skrytý![]() |
Datum přihlášení: | 29.06.2023 |
Datum zadání: | 29.06.2023 |
Datum a čas obhajoby: | 25.06.2024 08:00 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 31.05.2024 |
Datum proběhlé obhajoby: | 25.06.2024 |
Oponenti: | Mgr. Marina Jeřábková |