Využití HPLC v kontrole kvality potravních doplňků s obsahem gingerolů a kurkuminů
Název práce v češtině: | Využití HPLC v kontrole kvality potravních doplňků s obsahem gingerolů a kurkuminů |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | HPLC in quality control of food supplements containing gingerols and curcumins |
Akademický rok vypsání: | 2021/2022 |
Typ práce: | rigorózní práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Katedra analytické chemie (16-16140) |
Vedoucí / školitel: | prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D. |
Řešitel: | skrytý![]() |
Datum přihlášení: | 12.09.2022 |
Datum zadání: | 12.09.2022 |
Datum potvrzení stud. oddělením: | 12.09.2022 |
Datum a čas obhajoby: | 08.02.2023 00:00 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 01.02.2023 |
Datum proběhlé obhajoby: | 08.02.2023 |
Oponenti: | doc. PharmDr. Petr Chocholouš, Ph.D. |
Zásady pro vypracování |
Teoretická příprava studiem zadané literatury. Osvojení potřebných experimentální metod. Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího. Písemné a grafické zpracování výsledků. Konzultace a diskuze s vedoucím. Koncipování a konečné zpracování diplomové práce. |
Seznam odborné literatury |
Mezinárodní časopisy: TRAC Trends in Analytical Chemistry Food Chemistry Food Control Talanta Analytica Chimica Acta Knihy: Nováková: Moderní HPLC separace v teorii a praxi Nollet: Handbook of Food Analysis Databáze: www.sciencedirect.com Web of Science |