Arbutin – biologické vlastnosti a možnosti stanovení -rešerše
Název práce v češtině: | Arbutin – biologické vlastnosti a možnosti stanovení -rešerše |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | Arbutine – biological properties and possibilities of determination (the review) |
Akademický rok vypsání: | 2021/2022 |
Typ práce: | bakalářská práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Katedra analytické chemie (16-16140) |
Vedoucí / školitel: | prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D. |
Řešitel: | skrytý![]() |
Datum přihlášení: | 29.12.2021 |
Datum zadání: | 29.12.2021 |
Datum a čas obhajoby: | 01.06.2023 08:00 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 14.05.2023 |
Datum proběhlé obhajoby: | 01.06.2023 |
Oponenti: | doc. PharmDr. Lucie Chocholoušová Havlíková, Ph.D. |
Zásady pro vypracování |
Teoretická příprava studiem zadané literatury. Osvojení potřebných experimentálních metod. Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího. Písemné a grafické zpracování výsledků. Koncipování a konečné zpracování diplomové práce. |
Seznam odborné literatury |
1. Mezinárodní časopisy: TRAC Trends in Analytical Chemistry Food Chemistry Food Control Talanta Analytica Chimica Acta 2. Knihy: Nováková: Moderní HPLC separace v teorii a praxi Nollet: Handbook of Food Analysis 3. Databáze: www.sciencedirect.com Web of Science |