Témata prací (Výběr práce)Témata prací (Výběr práce)(verze: 390)
Detail práce
   Přihlásit přes CAS
Arbutin – biologické vlastnosti a možnosti stanovení -rešerše
Název práce v češtině: Arbutin – biologické vlastnosti a možnosti stanovení -rešerše
Název v anglickém jazyce: Arbutine – biological properties and possibilities of determination (the review)
Akademický rok vypsání: 2021/2022
Typ práce: bakalářská práce
Jazyk práce: čeština
Ústav: Katedra analytické chemie (16-16140)
Vedoucí / školitel: prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D.
Řešitel: skrytý - zadáno vedoucím/školitelem
Datum přihlášení: 29.12.2021
Datum zadání: 29.12.2021
Datum a čas obhajoby: 01.06.2023 08:00
Datum odevzdání elektronické podoby:14.05.2023
Datum proběhlé obhajoby: 01.06.2023
Oponenti: doc. PharmDr. Lucie Chocholoušová Havlíková, Ph.D.
 
 
 
Zásady pro vypracování
Teoretická příprava studiem zadané literatury.
Osvojení potřebných experimentálních metod.
Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího.
Písemné a grafické zpracování výsledků.
Koncipování a konečné zpracování diplomové práce.
Seznam odborné literatury
1. Mezinárodní časopisy:
TRAC Trends in Analytical Chemistry
Food Chemistry
Food Control
Talanta
Analytica Chimica Acta
2. Knihy:
Nováková: Moderní HPLC separace v teorii a praxi
Nollet: Handbook of Food Analysis
3. Databáze:
www.sciencedirect.com
Web of Science
 
Univerzita Karlova | Informační systém UK