Témata prací (Výběr práce)Témata prací (Výběr práce)(verze: 368)
Detail práce
   Přihlásit přes CAS
Stanovení L-tryptofanu v potravinových doplňcích metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Název práce v češtině: Stanovení L-tryptofanu v potravinových doplňcích metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Název v anglickém jazyce: Determination of L-tryptophan in food supplements in high performace liquid chromatography
Klíčová slova: L-tryptofan, HPLC, potravinový doplněk, mix-mód chromatografie, validační parametry
Klíčová slova anglicky: L-tryptophan, HPLC, food supplement, mixed-mode chromatography, validation parameters
Akademický rok vypsání: 2020/2021
Typ práce: bakalářská práce
Jazyk práce: čeština
Ústav: Katedra fyzikální a makromol. chemie (31-260)
Vedoucí / školitel: doc. RNDr. Květa Kalíková, Ph.D.
Řešitel: skrytý - zadáno vedoucím/školitelem
Datum přihlášení: 20.01.2021
Datum zadání: 26.01.2021
Datum odevzdání elektronické podoby:25.08.2022
Datum proběhlé obhajoby: 12.09.2022
Oponenti: RNDr. Anna Kubíčková, Ph.D.
 
 
 
Konzultanti: Mgr. Zuzana Vosáhlová
Předběžná náplň práce
Optimalizace chromatografických podmínek pro stanovení L-tryptofanu. Výběr vhodné stacionární fáze, složení mobilní fáze a teploty.
 
Univerzita Karlova | Informační systém UK