Vplyv teploty a koncentrácie roztoku na vlastnosti sprejovo pripravenej laktózy s využitím trysky o priemere 2 mm.
Název práce v jazyce práce (slovenština): | Vplyv teploty a koncentrácie roztoku na vlastnosti sprejovo pripravenej laktózy s využitím trysky o priemere 2 mm. |
---|---|
Název práce v češtině: | Vliv teploty a koncentrace roztoku na vlastnosti sprejově sušené laktosy s využitím trysky o průměru 2 mm |
Název v anglickém jazyce: | Effect of temperature and solution concentration on the properties of spray-dried lactose using the nozzle with diameter of 2 mm. |
Akademický rok vypsání: | 2018/2019 |
Typ práce: | diplomová práce |
Jazyk práce: | slovenština |
Ústav: | Katedra farmaceutické technologie (16-16210) |
Vedoucí / školitel: | PharmDr. Petra Svačinová, Ph.D. |
Řešitel: | skrytý - zadáno vedoucím/školitelem |
Datum přihlášení: | 26.09.2018 |
Datum zadání: | 24.02.2020 |
Datum a čas obhajoby: | 04.06.2020 08:00 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 14.05.2020 |
Datum proběhlé obhajoby: | 04.06.2020 |
Oponenti: | doc. PharmDr. Andrej Kováčik, Ph.D. |
Zásady pro vypracování |
Zpracování literární rešerše k dané problematice Zpracování teoretické části práce Experimentální řešení dané problematiky Vyhodnocení výsledků Písemné zpracování diplomové práce |
Seznam odborné literatury |
Storey, R.A., Ymén I.: Solid state characterization of pharmaceuticals. Chichester, John Wiley & Sons Ltd. 2011 Swarbrick J. : Encyclopedia of Pharmaceutical technology, New York, Marcel Dekker, 2004 Augsburger L.L., Hoag S.W.: Pharmaceutical dosage forms: Tablets, vol. 2. New York, Informa Healthcare 2008. Rowe, R.C. et al.:Handbook of pharmaceutical excipients. London, Pharmaceutical Press 2013 J. Pharm. Sci., J. Pharm. Pharmacol., Čes. Slov. Farm. a další. |