Témata prací (Výběr práce)Témata prací (Výběr práce)(verze: 368)
Detail práce
   Přihlásit přes CAS
Vývoj HPLC metody pro stanovení vybraných fenolických kyselin a flavonoidů v Tokajských vínech
Název práce v češtině: Vývoj HPLC metody pro stanovení vybraných fenolických kyselin a flavonoidů v Tokajských vínech
Název v anglickém jazyce: Development of HPLC method for determination of selected phenolic acids and flavonoids in Tokaj wines
Akademický rok vypsání: 2017/2018
Typ práce: diplomová práce
Jazyk práce: čeština
Ústav: Katedra analytické chemie (16-16140)
Vedoucí / školitel: prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D.
Řešitel: skrytý - zadáno vedoucím/školitelem
Datum přihlášení: 29.12.2017
Datum zadání: 11.02.2019
Datum a čas obhajoby: 06.06.2019 08:00
Datum odevzdání elektronické podoby:13.05.2019
Datum proběhlé obhajoby: 06.06.2019
Oponenti: PharmDr. Ivona Lhotská, Ph.D.
 
 
 
Zásady pro vypracování
Teoretická příprava studiem zadané literatury.
Osvojení potřebných experimentálních metod.
Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího.
Písemné a grafické zpracování výsledků.
Konzultace a diskuze s vedoucím.
Koncipování a konečné zpracování diplomové práce.
Seznam odborné literatury
TRAC Trends in Analytical Chemistry

2. Food Chemistry

3. Food Control

4. Talanta

5. Nováková: Moderní HPLC separace v teorii a praxi

6. Nollet: Handbook of Food Analysis

7. www.sciencedirect.com

8. Web of Science
 
Univerzita Karlova | Informační systém UK