Udržitelné restaurace v českém kontextu – kritéria, překážky a příležitosti
Název práce v češtině: | Udržitelné restaurace v českém kontextu – kritéria, překážky a příležitosti |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | Sustainable restaurants in Czech context – criteria, barriers and opportunities |
Klíčová slova: | udržitelná restaurace, veřejné stravování, hodnocení udržitelnosti, kritéria, překážky a příležitosti |
Klíčová slova anglicky: | sustainable restaurant, food services, sustainability assessment, criteria, barriers and opportunities |
Akademický rok vypsání: | 2015/2016 |
Typ práce: | diplomová práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Program Sociální a kulturní ekologie (24-KSKE) |
Vedoucí / školitel: | Dana Kapitulčinová, Ph.D. |
Řešitel: | skrytý![]() |
Datum přihlášení: | 17.03.2016 |
Datum zadání: | 01.07.2016 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 27.06.2017 |
Datum proběhlé obhajoby: | 13.09.2017 |
Předmět: | Obhajoba diplomové práce (YM4A1EKO1) |
Oponenti: | PhDr. Mgr. Jan Vávra, Ph.D. |