Témata prací (Výběr práce)Témata prací (Výběr práce)(verze: 368)
Detail práce
   Přihlásit přes CAS
Udržitelné restaurace v českém kontextu – kritéria, překážky a příležitosti
Název práce v češtině: Udržitelné restaurace v českém kontextu – kritéria, překážky a příležitosti
Název v anglickém jazyce: Sustainable restaurants in Czech context – criteria, barriers and opportunities
Klíčová slova: udržitelná restaurace, veřejné stravování, hodnocení udržitelnosti, kritéria, překážky a příležitosti
Klíčová slova anglicky: sustainable restaurant, food services, sustainability assessment, criteria, barriers and opportunities
Akademický rok vypsání: 2015/2016
Typ práce: diplomová práce
Jazyk práce: čeština
Ústav: Program Sociální a kulturní ekologie (24-KSKE)
Vedoucí / školitel: Dana Kapitulčinová, Ph.D.
Řešitel: skrytý - zadáno vedoucím/školitelem
Datum přihlášení: 17.03.2016
Datum zadání: 01.07.2016
Datum odevzdání elektronické podoby:27.06.2017
Datum proběhlé obhajoby: 13.09.2017
Předmět: Obhajoba diplomové práce (YM4A1EKO1)
Oponenti: PhDr. Mgr. Jan Vávra, Ph.D.
 
 
 
 
Univerzita Karlova | Informační systém UK