Stanovení vybraných antikokcidik v kuřecím mase metodami QuEChERS a HPLC
Název práce v češtině: | Stanovení vybraných antikokcidik v kuřecím mase metodami QuEChERS a HPLC |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | The determination of anticoccidials in chicken meat using QuEChERS and HPLC |
Akademický rok vypsání: | 2014/2015 |
Typ práce: | diplomová práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Katedra analytické chemie (16-16140) |
Vedoucí / školitel: | doc. PharmDr. Lucie Chocholoušová Havlíková, Ph.D. |
Řešitel: | skrytý![]() |
Datum přihlášení: | 18.12.2014 |
Datum zadání: | 11.02.2016 |
Datum a čas obhajoby: | 01.06.2016 08:00 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 10.05.2016 |
Datum proběhlé obhajoby: | 01.06.2016 |
Oponenti: | doc. PharmDr. Ludmila Matysová, Ph.D. |
Zásady pro vypracování |
Teoretická příprava studiem zadané literatury. Osvojení potřebných experimentálních metod. Experimentální zpracování zadaného tématu pdole pokynů vedoucího. Písemné a grafické zpracování výsledků. Konzultace a diskuze s vedoucím. Koncipování a konečné zpracování diplomové práce. |
Seznam odborné literatury |
1. L. Nováková, M. Douša, Moderní HPLC separace v teorii a praxi I a II, Praha, 2013 2. J. Adamovics: Chromatographic Analysis of Pharmaceuticals 3. S. Kromidas: Problem Solving in HPLC. |