Chemické procesy při skladování a úpravě masa – výukový materiál pro střední školy
Název práce v češtině: | Chemické procesy při skladování a úpravě masa – výukový materiál pro střední školy |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | Chemical changes in meat during storage and processing – educational material for secondary school |
Klíčová slova: | Bílkoviny, denaturace, svalová kontrakce, barevné změny masa |
Klíčová slova anglicky: | Proteins, denaturation, muscle contraction, colour changes of meat |
Akademický rok vypsání: | 2012/2013 |
Typ práce: | závěrečná práce CŽV |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Katedra učitelství a didaktiky chemie (31-280) |
Vedoucí / školitel: | doc. RNDr. Václav Martínek, Ph.D. |
Řešitel: | skrytý - zadáno vedoucím/školitelem |
Datum přihlášení: | 06.05.2014 |
Datum zadání: | 06.05.2014 |
Datum proběhlé obhajoby: | 07.06.2013 |