Témata prací (Výběr práce)Témata prací (Výběr práce)(verze: 390)
Detail práce
   Přihlásit přes CAS
Vývoj SIC-HILIC metody pro stanovení resveratrolu v potravních doplňcích
Název práce v češtině: Vývoj SIC-HILIC metody pro stanovení resveratrolu v potravních doplňcích
Název v anglickém jazyce: SIC-HILIC method development for resveratrol determination in food supplements
Akademický rok vypsání: 2012/2013
Typ práce: diplomová práce
Jazyk práce: čeština
Ústav: Katedra analytické chemie (16-16140)
Vedoucí / školitel: prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D.
Řešitel: skrytý - zadáno vedoucím/školitelem
Datum přihlášení: 18.12.2012
Datum zadání: 27.02.2015
Datum a čas obhajoby: 03.06.2015 00:00
Datum odevzdání elektronické podoby:13.05.2015
Datum proběhlé obhajoby: 03.06.2015
Oponenti: doc. PharmDr. Petr Chocholouš, Ph.D.
 
 
 
Zásady pro vypracování
Teoretická příprava studiem zadané literatury.
Osvojení potřebných experimentální metod.
Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího.
Písemné a grafické zpracování výsledků.
Konzultace a diskuze s vedoucím.
Koncipování a konečné zpracování diplomové práce.
Seznam odborné literatury
1. www.sciencedirect.com
2. Web of Science
3. Mezinárodní časopis Trends in Analytical Chemistry
4. Food chemistry
 
Univerzita Karlova | Informační systém UK