Vývoj SIC-HILIC metody pro stanovení resveratrolu v potravních doplňcích
Název práce v češtině: | Vývoj SIC-HILIC metody pro stanovení resveratrolu v potravních doplňcích |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | SIC-HILIC method development for resveratrol determination in food supplements |
Akademický rok vypsání: | 2012/2013 |
Typ práce: | diplomová práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Katedra analytické chemie (16-16140) |
Vedoucí / školitel: | prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D. |
Řešitel: | skrytý![]() |
Datum přihlášení: | 18.12.2012 |
Datum zadání: | 27.02.2015 |
Datum a čas obhajoby: | 03.06.2015 00:00 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 13.05.2015 |
Datum proběhlé obhajoby: | 03.06.2015 |
Oponenti: | doc. PharmDr. Petr Chocholouš, Ph.D. |
Zásady pro vypracování |
Teoretická příprava studiem zadané literatury.
Osvojení potřebných experimentální metod. Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího. Písemné a grafické zpracování výsledků. Konzultace a diskuze s vedoucím. Koncipování a konečné zpracování diplomové práce. |
Seznam odborné literatury |
1. www.sciencedirect.com
2. Web of Science 3. Mezinárodní časopis Trends in Analytical Chemistry 4. Food chemistry |