Účinek polyfenolů ze zeleného čaje na antioxidační enzymy u myší in vivo
Název práce v češtině: | Účinek polyfenolů ze zeleného čaje na antioxidační enzymy u myší in vivo |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | The effect of green tea polyphenols on antioxidant enzymes in mice in vivo |
Akademický rok vypsání: | 2012/2013 |
Typ práce: | diplomová práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Katedra biochemických věd (16-16160) |
Vedoucí / školitel: | PharmDr. Hana Svobodová, Ph.D. |
Řešitel: | skrytý![]() |
Datum přihlášení: | 12.11.2012 |
Datum zadání: | 11.12.2012 |
Datum a čas obhajoby: | 16.09.2014 00:00 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 01.09.2014 |
Datum proběhlé obhajoby: | 16.09.2014 |
Oponenti: | doc. Ing. Petra Matoušková, Ph.D. |
Zásady pro vypracování |
Experimentální práce na KBV 1. Zisk orgánů a tkání z kontrolních myší a myší, jimž byly podávány flavonoidy. 2. Příprava subcelulárních frakcí z jater, tenkého a tlustého střeva z kontrolních myší a myší, jimž byly podávány flavonoidy. Stanovení koncentrace proteinů. 3. Stanovení specifické aktivity vybraných antioxidačních enzymů v jednotlivých orgánech kontrolních myší a myší ovlivněných flavonoidy. 4. Srovnání aktivit u jednotlivých skupin myší, zhodnocení vlivu flavononoidů. 5. Statistické zpracování výsledků. |
Seznam odborné literatury |
Dle rešerže. |