Možnosti stanovení vybraných konzervantů v potravinách a potravinových doplňcích
Název práce v češtině: | Možnosti stanovení vybraných konzervantů v potravinách a potravinových doplňcích |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | The possibilities of preservatives determination in food and food supplements |
Akademický rok vypsání: | 2011/2012 |
Typ práce: | bakalářská práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Katedra analytické chemie (16-16140) |
Vedoucí / školitel: | prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D. |
Řešitel: | skrytý![]() |
Datum přihlášení: | 01.12.2011 |
Datum zadání: | 01.12.2011 |
Datum a čas obhajoby: | 24.09.2013 00:00 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 12.05.2013 |
Datum proběhlé obhajoby: | 24.09.2013 |
Oponenti: | doc. PharmDr. Ludmila Matysová, Ph.D. |
Zásady pro vypracování |
Teoretická příprava studiem zadané literatury. Osvojení potřebných experimentálních metod. Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího. Písemné a grafické zpracování výsledků. Konzultace a diskuze s vedoucím. Koncipování a konečné zpracování diplomové práce. |
Seznam odborné literatury |
www.sciencedirect.com Web of Science Mezinárodní časopis Trends in Analytical Chemistry Food chemistry |