Témata prací (Výběr práce)Témata prací (Výběr práce)(verze: 390)
Detail práce
   Přihlásit přes CAS
Možnosti stanovení vybraných konzervantů v potravinách a potravinových doplňcích
Název práce v češtině: Možnosti stanovení vybraných konzervantů v potravinách a potravinových doplňcích
Název v anglickém jazyce: The possibilities of preservatives determination in food and food supplements
Akademický rok vypsání: 2011/2012
Typ práce: bakalářská práce
Jazyk práce: čeština
Ústav: Katedra analytické chemie (16-16140)
Vedoucí / školitel: prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D.
Řešitel: skrytý - zadáno vedoucím/školitelem
Datum přihlášení: 01.12.2011
Datum zadání: 01.12.2011
Datum a čas obhajoby: 24.09.2013 00:00
Datum odevzdání elektronické podoby:12.05.2013
Datum proběhlé obhajoby: 24.09.2013
Oponenti: doc. PharmDr. Ludmila Matysová, Ph.D.
 
 
 
Zásady pro vypracování
Teoretická příprava studiem zadané literatury.
Osvojení potřebných experimentálních metod.
Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího.
Písemné a grafické zpracování výsledků.
Konzultace a diskuze s vedoucím.
Koncipování a konečné zpracování diplomové práce.
Seznam odborné literatury
www.sciencedirect.com
Web of Science
Mezinárodní časopis Trends in Analytical Chemistry
Food chemistry
 
Univerzita Karlova | Informační systém UK