Elektroforetické stanovení 8-hydroxy-2-deoxyguanosinu jako markeru oxidativního stresu
Název práce v češtině: | Elektroforetické stanovení 8-hydroxy-2-deoxyguanosinu jako markeru oxidativního stresu |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | Electrophoretic determination of 8-hydroxy-2-deosyguanosine as the marker of oxidative stress |
Akademický rok vypsání: | 2010/2011 |
Typ práce: | diplomová práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Katedra analytické chemie (16-16140) |
Vedoucí / školitel: | doc. RNDr. Miroslav Polášek, CSc. |
Řešitel: | skrytý![]() |
Datum přihlášení: | 08.02.2011 |
Datum zadání: | 08.02.2011 |
Datum a čas obhajoby: | 04.06.2012 00:00 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 04.06.2012 |
Datum proběhlé obhajoby: | 04.06.2012 |
Oponenti: | doc. RNDr. Marie Pospíšilová, CSc. |
Zásady pro vypracování |
Teoretická příprava studiem zadané literatury. Osvojení potřebných experimentálních metod. Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího. Písemné a grafické zpracování výsledků. Konzultace a diskuze s vedoucím. Koncipování a konečné zpracování diplomové práce. |
Seznam odborné literatury |
Internetová databáze ISI Web of Knowledge (http://apps.isiknowledge.com) Články v odborných časopisech vybrané dle rešerše k danému tématu na ISI Web of Knowledge V. Dolník: Úvod do kapilární elektroforézy. ÚACh AV ČR Brno, Brno 1994 H. Sorensen, S. Sorensen et al.: Chromatography and Capillary Electrophoresis in Food Analysis. RSC Food analysis Monographs, Cambridge, 1999 |