Možnosti stanovení kyseliny benzoové v potravinových doplňcích a potravinách
| Název práce v češtině: | Možnosti stanovení kyseliny benzoové v potravinových doplňcích a potravinách |
|---|---|
| Název v anglickém jazyce: | Possibilities of benzoic acid determination in dietary supplements and food |
| Akademický rok vypsání: | 2010/2011 |
| Typ práce: | bakalářská práce |
| Jazyk práce: | čeština |
| Ústav: | Katedra analytické chemie (16-16140) |
| Vedoucí / školitel: | prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D. |
| Řešitel: | skrytý - zadáno vedoucím/školitelem |
| Datum přihlášení: | 28.02.2012 |
| Datum zadání: | 28.02.2012 |
| Datum a čas obhajoby: | 04.06.2012 00:00 |
| Datum odevzdání elektronické podoby: | 09.05.2012 |
| Datum proběhlé obhajoby: | 04.06.2012 |
| Oponenti: | doc. PharmDr. Hana Sklenářová, Ph.D. |
| Zásady pro vypracování |
| Teoretická příprava studiem zadané literatury.
Osvojení potřebných experimentálních metod. Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího. Písemné a grafické zpracování výsledků. Konzultace a diskuze s vedoucím. Koncipování a konečné zpracování diplomové práce. |
| Seznam odborné literatury |
| Churáček a kol.: Analytická chemie
Databáze Sciencedirect.com Cohen a kol.: Multidimensional liquid chromatography |
- zadáno vedoucím/školitelem