|
|
|
||
Poslední úprava: Ing. Bc. Alena Váchová, Ph.D. (04.08.2015)
|
|
||
Poslední úprava: Ing. Bc. Alena Váchová, Ph.D. (04.08.2015)
Cílem předmětu je praktické využití získaných poznatků z oblasti výživy a další prohloubení znalostí z výživy a stravování. |
|
||
Poslední úprava: Ing. Bc. Alena Váchová, Ph.D. (04.08.2015)
FRAŇKOVÁ, S.; DVOŘÁKOVÁ-JANŮ, V. Psychologie výživy a sociální aspekty jídla. Praha : UK, 2003. 256 s. ISBN 80-246-0548-1 PÁNEK, J.;POKORNÝ J.; DOSTÁLOVÁ J. Základy výživy a výživová politika. VŠCHT Praha, 2007. ISBN: 978-80-7080-468-1 DOSTÁLOVÁ J.; KADLEC P. a kol. Technologie potravin: Potravinářské zbožíznalství. Nakladatelství KEY Publishing, s. r. o., Ostrava, 2014, 1. vydání. ISBN 978-80-7418-208-2 MARÁDOVÁ, Eva. Výživa a hygiena ve stravovacích službách. 2. vyd. Praha : VŠH, 2007. 196 s. ISBN 978-80-86578-69-9 VELÍŠEK, J. Chemie potravin I. - III. Tábor : OSSIS, 1999. ISBN 80-902391-5-3 |
|
||
Poslední úprava: Ing. Bc. Alena Váchová, Ph.D. (29.09.2016)
Požadavky k zápočtu: vytvoření a odprezentování práce na předem zadané téma. |
|
||
Poslední úprava: Ing. Bc. Alena Váchová, Ph.D. (10.09.2021)
1. Systém kritických bodů v potravinářství. 2. Základy senzorického hodnocení poživatin. 5. Zdravá snídaně - praktická ukázka. 6. Zdravavá svačina - pratická ukázka. |