Témata prací (Výběr práce)Témata prací (Výběr práce)(verze: 368)
Detail práce
   Přihlásit přes CAS
Mapování nutriční kvality rostlinných alternativ masa na českém trhu
Název práce v češtině: Mapování nutriční kvality rostlinných alternativ masa na českém trhu
Název v anglickém jazyce: Mapping the nutritional quality of plant based meat alternatives on the Czech market
Klíčová slova: rostlinná strava, veganství, rostlinné alternativy, potraviny, vysoce průmyslově zpracované potraviny
Klíčová slova anglicky: plant-based diet, veganism, plant-based alternatives, food, highly processed food
Akademický rok vypsání: 2022/2023
Typ práce: bakalářská práce
Jazyk práce: čeština
Ústav: Ústav epidemiologie a biostatistiky 3. LF UK (12-EPID)
Vedoucí / školitel: MUDr. Eliška Selinger
Řešitel: skrytý - zadáno vedoucím/školitelem
Datum přihlášení: 29.06.2023
Datum zadání: 29.06.2023
 
Univerzita Karlova | Informační systém UK