velikost textu

Biologické aspekty potravinové alergie, intolerance a celiakie a jejich význam pro výuku biologie člověka

Upozornění: Informace získané z popisných dat či souborů uložených v Repozitáři závěrečných prací nemohou být použity k výdělečným účelům nebo vydávány za studijní, vědeckou nebo jinou tvůrčí činnost jiné osoby než autora.
Název:
Biologické aspekty potravinové alergie, intolerance a celiakie a jejich význam pro výuku biologie člověka
Název v angličtině:
Biological Aspects of Food Allergy, Intolerance and Celiac Disease and Their Meaning for the Human Biology Teaching
Typ:
Bakalářská práce
Autor:
Lucie Fendrychová
Vedoucí:
doc. RNDr. Václav Vančata, CSc.
Oponent:
RNDr. Edvard Ehler, Ph.D.
Id práce:
211446
Fakulta:
Pedagogická fakulta (PedF)
Pracoviště:
Katedra biologie a environmentálních studií (41-KBES)
Program studia:
Specializace v pedagogice (B7507)
Obor studia:
Biologie, geologie a environmentalistika se zaměřením na vzdělávání — Dějepis se zaměřením na vzdělávání (B BI-D)
Přidělovaný titul:
Bc.
Datum obhajoby:
11. 9. 2019
Výsledek obhajoby:
Neprospěl/a
Jazyk práce:
Čeština
Klíčová slova:
Biologie potravních alergií; Potravní intolerance; Trávení; Mléko;, Obilí; Lepek; Výuka; Lidská biologie; Lidská Variabilita
Klíčová slova v angličtině:
Biology of food allergies; Food intolerancy; Digestion; Milk; Wheat; Gluten; Education; Humana biology; Human Variability
Dokumenty
Stáhnout Dokument Autor Typ Velikost
Stáhnout Text práce Lucie Fendrychová 669 kB
Stáhnout Posudek vedoucího doc. RNDr. Václav Vančata, CSc. 111 kB
Stáhnout Posudek oponenta RNDr. Edvard Ehler, Ph.D. 236 kB
Stáhnout Záznam o průběhu obhajoby RNDr. Edvard Ehler, Ph.D. 152 kB