velikost textu

Nesnášenlivost na mléko a mléčné složky

Upozornění: Informace získané z popisných dat či souborů uložených v Repozitáři závěrečných prací nemohou být použity k výdělečným účelům nebo vydávány za studijní, vědeckou nebo jinou tvůrčí činnost jiné osoby než autora.
Název:
Nesnášenlivost na mléko a mléčné složky
Název v angličtině:
Intolerance to Milk and Milk Components
Typ:
Bakalářská práce
Autor:
Petra Bláhová
Vedoucí:
RNDr. Edvard Ehler, Ph.D.
Oponent:
Mgr. Karel Vojíř
Id práce:
210918
Fakulta:
Pedagogická fakulta (PedF)
Pracoviště:
Katedra biologie a environmentálních studií (41-KBES)
Program studia:
Specializace v pedagogice (B7507)
Obor studia:
Biologie, geologie a environmentalistika se zaměřením na vzdělávání — Tělesná výchova a sport se zaměřením na vzdělávání (B BI-TVS)
Přidělovaný titul:
Bc.
Datum obhajoby:
24. 5. 2019
Výsledek obhajoby:
Velmi dobře
Jazyk práce:
Čeština
Klíčová slova:
laktosa, alergie, mléko, intolerance
Klíčová slova v angličtině:
lactose, alergy, milk, intolerance
Dokumenty
Stáhnout Dokument Autor Typ Velikost
Stáhnout Text práce Petra Bláhová 860 kB
Stáhnout Posudek vedoucího RNDr. Edvard Ehler, Ph.D. 143 kB
Stáhnout Posudek oponenta Mgr. Karel Vojíř 204 kB
Stáhnout Záznam o průběhu obhajoby RNDr. Edvard Ehler, Ph.D. 152 kB