velikost textu

Úloha potravin ve středověké medicíně

Upozornění: Informace získané z popisných dat či souborů uložených v Repozitáři závěrečných prací nemohou být použity k výdělečným účelům nebo vydávány za studijní, vědeckou nebo jinou tvůrčí činnost jiné osoby než autora.
Název:
Úloha potravin ve středověké medicíně
Název v angličtině:
The role of food in medicine of medieval age
Typ:
Bakalářská práce
Autor:
Martina Beránková
Vedoucí:
Mgr. Zuzana Krupová
Oponent:
PhDr. Roman Zaoral
Id práce:
200510
Fakulta:
Fakulta humanitních studií (FHS)
Pracoviště:
Studium humanitní vzdělanosti - Historický modul (24-HM)
Program studia:
Humanitní studia (B6107)
Obor studia:
Studium humanitní vzdělanosti (SHV)
Přidělovaný titul:
Bc.
Datum obhajoby:
6. 2. 2019
Výsledek obhajoby:
Neprospěl/a
Jazyk práce:
Čeština
Klíčová slova:
středověk, potraviny, středověká medicína, Regimina
Klíčová slova v angličtině:
Middle Ages, Food, Medieval Medicine, Regimina
Dokumenty
Stáhnout Dokument Autor Typ Velikost
Stáhnout Text práce Martina Beránková 1.64 MB
Stáhnout Posudek vedoucího Mgr. Zuzana Krupová 82 kB
Stáhnout Posudek oponenta PhDr. Roman Zaoral 104 kB
Stáhnout Záznam o průběhu obhajoby PhDr. Tomáš Kunca, Ph.D. 152 kB