velikost textu

Proteinové složení těstovin aneb jsou ve špagetách vejce?

Upozornění: Informace získané z popisných dat či souborů uložených v Repozitáři závěrečných prací nemohou být použity k výdělečným účelům nebo vydávány za studijní, vědeckou nebo jinou tvůrčí činnost jiné osoby než autora.
Název:
Proteinové složení těstovin aneb jsou ve špagetách vejce?
Název v angličtině:
Protein composition of pasta or are eggs in spaghetti?
Typ:
Bakalářská práce
Autor:
Bc. Josefína Báčová
Vedoucí:
Mgr. Ing. Štěpánka Hrdličková Kučková, Ph.D.
Oponent:
RNDr. Kateřina Chroustová, Ph.D.
Id práce:
195356
Fakulta:
Pedagogická fakulta (PedF)
Pracoviště:
Katedra chemie a didaktiky chemie (41-KCHDCH)
Program studia:
Specializace v pedagogice (B7507)
Obor studia:
Biologie, geologie a environmentalistika se zaměřením na vzdělávání — Chemie se zaměřením na vzdělávání (B BI-CH)
Přidělovaný titul:
Bc.
Datum obhajoby:
10. 9. 2019
Výsledek obhajoby:
Velmi dobře
Jazyk práce:
Čeština
Klíčová slova:
Těstoviny, vejce, proteiny, enzymové štěpení, hmotnostní spektrometrie
Klíčová slova v angličtině:
Pasta, eggs, proteins, enzyme digestion, mass spectrometry
Dokumenty
Stáhnout Dokument Autor Typ Velikost
Stáhnout Text práce Bc. Josefína Báčová 1017 kB
Stáhnout Posudek vedoucího Mgr. Ing. Štěpánka Hrdličková Kučková, Ph.D. 242 kB
Stáhnout Posudek oponenta RNDr. Kateřina Chroustová, Ph.D. 171 kB
Stáhnout Záznam o průběhu obhajoby prof. PhDr. Martin Bílek, Ph.D. 153 kB
Stáhnout Errata Bc. Josefína Báčová 1014 kB