velikost textu

Antioxidanty ve výživě a jejich význam

Upozornění: Informace získané z popisných dat či souborů uložených v Repozitáři závěrečných prací nemohou být použity k výdělečným účelům nebo vydávány za studijní, vědeckou nebo jinou tvůrčí činnost jiné osoby než autora.
Název:
Antioxidanty ve výživě a jejich význam
Název v angličtině:
Antioxidants in nutrition and their importance
Typ:
Bakalářská práce
Autor:
Bc. Hana Knížková
Vedoucí:
MUDr. Jolana Rambousková, CSc.
Oponent:
Mgr. Dana Hrnčířová, Ph.D.
Id práce:
146895
Fakulta:
3. lékařská fakulta (3.LF)
Pracoviště:
Ústav hygieny (12-HYG)
Program studia:
Specializace ve zdravotnictví (B5345)
Obor studia:
Veřejné zdravotnictví (BVZK)
Přidělovaný titul:
Bc.
Datum obhajoby:
6. 9. 2017
Výsledek obhajoby:
Dobře
Jazyk práce:
Čeština
Dokumenty
Stáhnout Dokument Autor Typ Velikost
Stáhnout Text práce Bc. Hana Knížková 750 kB
Stáhnout Posudek vedoucího MUDr. Jolana Rambousková, CSc. 599 kB
Stáhnout Posudek oponenta Mgr. Dana Hrnčířová, Ph.D. 503 kB
Stáhnout Záznam o průběhu obhajoby doc. MUDr. Pavel Dlouhý, Ph.D. 152 kB