velikost textu

Potravinové intolerance

Upozornění: Informace získané z popisných dat či souborů uložených v Repozitáři závěrečných prací nemohou být použity k výdělečným účelům nebo vydávány za studijní, vědeckou nebo jinou tvůrčí činnost jiné osoby než autora.
Název:
Potravinové intolerance
Název v angličtině:
Food intolerance
Typ:
Bakalářská práce
Autor:
Magdaléna Jirkovská
Vedoucí:
prof. MUDr. Helena Tlaskalová - Hogenová, DrSc.
Oponenti:
Mgr. Jiří Křížan, Ph.D.
Mgr. Eva Seifertová
Id práce:
128903
Fakulta:
Přírodovědecká fakulta (PřF)
Pracoviště:
Katedra buněčné biologie (31-151)
Program studia:
Chemie (B1407)
Obor studia:
Chemie a biologie se zaměřením na vzdělávání (UBCHB)
Přidělovaný titul:
Bc.
Datum obhajoby:
10. 6. 2013
Výsledek obhajoby:
Neprospěl/a
Jazyk práce:
Čeština
Klíčová slova:
celiakie, lepek, gluten, prolamin, glutenin, kasomorfin, gluteomorfin, bezlepková dieta
Klíčová slova v angličtině:
coeliac disease, gluten, prolamin, glutenin, casomorphin, gluteomorphin, gluten-free diet
Dokumenty
Stáhnout Dokument Autor Typ Velikost
Stáhnout Text práce Magdaléna Jirkovská 1.19 MB
Stáhnout Abstrakt v českém jazyce Magdaléna Jirkovská 62 kB
Stáhnout Abstrakt anglicky Magdaléna Jirkovská 53 kB
Stáhnout Posudek vedoucího prof. MUDr. Helena Tlaskalová - Hogenová, DrSc. 1.96 MB
Stáhnout Posudek oponenta Mgr. Jiří Křížan, Ph.D. 26 kB
Stáhnout Posudek oponenta Mgr. Eva Seifertová 33 kB
Stáhnout Záznam o průběhu obhajoby doc. RNDr. Martin Kalous, CSc. 82 kB