velikost textu

Výsledky projektu Srovnání imunomodulačních vlastností probiotických bakterií rodu Lactobacillus a jejich schopností ovlivnit alergickou senzibilizaci v gnotobiotickém modelu potravinové alergie I. typu

Výsledky

▼▲Typ výsledku ▼▲Autor celku ▼▲Název celku
(Celkem 4 zázn.)
Goliáš, Jaroslav. Identification of rice proteins recognized by the IgE antibodies of patients with food allergies.. Jornal of Agricultural and Food Chemistry, 2013, sv. 61, s. 8851–8860. ISSN 0021-8561. IF 3.107. [Článek v časopise]
Goliáš, Jaroslav, Poster na mezinárodní konferenci European Academy of Allergy and Clinical Immunology Congress 2014 (EAACI 2014), Kodaň, Dánsko: Golias J., Schwarzer M., Srutkova D., Kozakova H., Tuckova L. The effect of probiotic bacteria (Lactobacillus sp.) on an allergic sensitization in the germ-free mouse model of food allergy. [Jiný výsledek]
Goliáš, Jaroslav; poster - mezinárodní konference Polsko 2013, Golias J., Schwarzer M., Wallner M., Kozakova H., Srutkova D., Ferreira F., Tuckova L. Heat-induced structural changes affect OVA-antigen processing and reduce allergic response in mouse model of food allergy. 1st Polish-Czech Probiotics Conference, Kudowa Zdrój, Poland 2013 (poster C.1). [Jiný výsledek]
Goliáš, Jaroslav; poster - mezinárodní konference Rakousko 2013, Golias J., Schwarzer M., Kozakova H., Srutkova D, Tuckova L. Structural changes induced by heating affect OVA-antigen processing and reduce allergic response in mouse model of food allergy. 5th International Symposium on Molecular Allergology (ISMA 2013), Vienna, Austria 2013 (poster 25). [Jiný výsledek]