Výživa, zdraví a příprava pokrmů - OK0619242
Anglický název: |
Nutrition, Health and Food Preparation |
Zajišťuje: |
Katedra informačních technologií a technické výchovy (41-KITTV) |
Fakulta: |
Pedagogická fakulta |
Platnost: |
od 2009 |
Semestr: |
zimní |
E-Kredity: |
2 |
Způsob provedení zkoušky: |
zimní s.: |
Rozsah, examinace: |
zimní s.:0/0, Z [HT] |
Rozsah za akademický rok: |
10 [hodiny] |
Počet míst: |
neurčen / neurčen (neurčen) |
Minimální obsazenost: |
neomezen |
4EU+: |
ne |
Virtuální mobilita / počet míst pro virtuální mobilitu: |
ne |
Stav předmětu: |
nevyučován |
Jazyk výuky: |
čeština |
Způsob výuky: |
kombinovaný |
Způsob výuky: |
kombinovaný |
Poznámka: |
předmět je možno zapsat mimo plán povolen pro zápis po webu při zápisu přednost, je-li ve stud. plánu |
|
|