|
|
|
||
Předmět zkoumá nutriční hodnoty jednotlivých druhů potravin, faktory ovlivňující výživovou hodnotu při skladování a technologických úpravách potravin rostlinného a živočišného původu. Seznamuje s platnou legislativou o ochraně veřejného zdraví, se zákonem o potravinách a příslušnými vyhláškami.
Poslední úprava: MARADOVA (12.07.2005)
|
|
||
STRATIL, P. abc zdravé výživy. Brno: 1998 ISBN 80-900029-8-6 JUNGBAUEROVÁ, L. a VODÁKOVÁ, J. Úvod ke zdravé výživě pro studenty pedagogických fakult. Praha: PedF UK, 1996. BALAŠTÍK. J. a SKALKA, M. Zákon o potravinách a vyhlášky. Uherské Hradiště: Print, 1998. Poslední úprava: MARADOVA (12.07.2005)
|
|
||
Obsah kurzu:
Požadavky k zápočtu:
Poslední úprava: MARADOVA (22.09.2005)
|