|
|
|
||
Poslední úprava: prof. RNDr. Helena Ryšlavá, CSc. (21.01.2022)
|
|
||
Poslední úprava: SRBA (19.08.2002)
Literatura:
Biochemistry: R.H. Garrett, C.M. Grisham, Harcourt Brace College Publishers, Fort WORTH, 1995
Proteins: Structure and Molecular Properties: T.E. Creighton, W.H. Freeman 1992
Protein Purification: Principle and Practice, Springer- Verlag 1982
|
|
||
Poslední úprava: RNDr. Jiří Liberda, Ph.D. (26.04.2012)
ústní zkouška v rozsahu sylabu |
|
||
Poslední úprava: RNDr. Kateřina Bělonožníková, Ph.D. (11.04.2022)
Izolace proteinů: různé typy separačních technik. Metody užívané pro charakterizaci proteinů, zdroje heterogenity izolovaných proteinových preparátů, stanovení proteinů. Struktura proteinů, určení primární struktury. Afinitní techniky využívané pro separaci proteinů a při charakterizaci vazebných vlastností proteinů. |