Poslední úprava: CERVENZDE (31.10.2008)
- Systém státního zdravotního dozoru v hygieně výživy a PBU, systémy rychlého varování - 2 hod.
- Základy evropské a národní potravinářské legislativy a legislativy PBU ? 4hod.
- Základy mikrobiologie potravin ? odběry a laboratorní vyšetření vzorků ? 4 hod.
- Legislativní nástroje v prevenci alimentárních onemocnění, vnitřní kontrolní systémy provozovatelů, HACCP ? 3 hod.
- Potraviny pro zvláštní výživu, potraviny nového typu, potraviny z GMO ? 2 hod
Poslední úprava: CERVENZDE (31.10.2008)
- System of state healthcare supervision in catering hygiene and commonly used objects, quick warning systems - 2 hrs.
- Basis of European and national food legislation and commonly used objects legislation ? 4 hrs.
- Basis of food microbiology ? sampling and laboratory examination of samples -4 hrs.
- Legislative instruments in prevention of alimentary diseases, internal control systems of observers, HACCP ? 3 hrs.
- Food for personal sustenance, new types of food, GMO foodstuffs ? 2 hrs.
|