You are viewing an anonymous version of the invitation. If you log in (using the link at the end of this text), you will be able to access additional data (e.g., it will be possible to access the text of the thesis and the reviews through the title of the thesis). Log in
State exams and thesis defences | |||
Date: | 10.06.2019 09:00 | ||
Department: | Institute of Ethnology | ||
Room: | C334 (door # 334 (původně 307)), FF UK, Celetná 20, Praha 1, | ||
Committee: | Chair: | doc. PhDr. Marek Jakoubek, Ph.D., Ph.D. | |
Members: | doc. Mgr. Lenka Jakoubková Budilová, Ph.D. doc. PhDr. Petr Janeček, Ph.D. Mgr. Petra Lupták Burzová, Ph.D. PhDr. Barbora Půtová, Ph.D., Ph.D. Mgr. Karel Šima, Ph.D. | ||
Parts of SE: | ASZKB0ET07 - Ethnology ASZKB1ET11 - Ethnology ASZKB1ET15 - Ethnology ASZKB2ET15 - Ethnology | ||
Students: | |||
Ján Čonka | ASZKB0ET07 (Topics: Obecná etnologie, Česká a evropská etnologie, Folkloristika) | ||
Bc. Miroslav Hendrych | ASZKB1ET15 (Topics: Teorie a metodologie oboru a etnografický terénní výzkum, Folkloristika, Evropská etnologie, Sociokulturní antropologie) | ||
Bc. Miroslav Hendrych | Defence: | The Influence of Italian Cuisine on Food Culture in the Czech Republic in the 20th Century | |
Thesis supervisor: | doc. PhDr. Václav Soukup, CSc. | ||
Opponent(s): | PhDr. Barbora Půtová, Ph.D., Ph.D. | ||
Bc. Tereza Husová | ASZKB1ET11 (Topics: Základy teorie, metodologie a historie oboru, Folkloristika, Česká, evropská a mimoevropská etnologie) | ||
Bc. Anna Kolářová, M.A. | ASZKB2ET15 (Topics: Teorie a metodologie oboru a etnografický terénní výzkum, Folkloristika, Evropská etnologie, Sociokulturní antropologie) | ||
Bc. Eliška Šubrtová | ASZKB2ET15 (Topics: Teorie a metodologie oboru a etnografický terénní výzkum, Folkloristika, Evropská etnologie, Sociokulturní antropologie) |