SubjectsSubjects(version: 945)
Course, academic year 2023/2024
   Login via CAS
Basic Winter Sports Course - FV020
Title: Základní zimní sportovní kurz
Guaranteed by: Academic Department of Physical Education in Hradec Králové (15-200)
Faculty: Faculty of Medicine in Hradec Králové
Actual: from 2021
Semester: winter
Points: 0
E-Credits: 1
Examination process: winter s.:
Hours per week, examination: winter s.:0/5, C [DS]
Capacity: 25
Min. number of students: 5
4EU+: no
Virtual mobility / capacity: no
Key competences:  
State of the course: taught
Language: Czech
Teaching methods: full-time
Teaching methods: full-time
Level:  
Note: course can be enrolled in outside the study plan
enabled for web enrollment
Guarantor: Mgr. Jiří Bezouška
Comes under: Dentistry - ELECTIVE subjects
Dentistry - ELECTIVE subjects (2019->
General medicine - ELECTIVE subjects
Volitelné předěmty CZ
Volitelné předměty CZ
Volitelné předměty ZUBNI
Volitelný předměty CZ BAK
Incompatibility : FV50066
Interchangeability : FV50066
Annotation - Czech
Last update: Mgr. Jiří Bezouška (14.09.2022)
Náplní kurzů je vícedenní kurzovní výuka (4 - 7 dní) spojená s aktivním a intenzivním pohybovým zatížením v zimním terénu. Obsahem kurzů je seznámení se s charakterem pohybové činnosti v zimní přírodě, BOZP, materiálně technickou základnou a rozvojem a upevněním pohybových schopností a dovedností potřebných pro danou pohybovou aktivitu. Kurz v Alpách je určen pro pokročilé lyžaře. Kurz běžeckého lyžování je bez omezení dovednostní úrovně.
Requirements to the exam - Czech
Last update: Mgr. Jiří Bezouška (14.09.2022)

Stoprocentní účast na organizovaných formách výuky.

Syllabus - Czech
Last update: Mgr. Jiří Bezouška (19.09.2022)

Vyučující:

  • Mgr. Jiří Bezouška (garant)

Nabídka výuky Alpy:

  1. Sjezdové lyžovaní - řezaný oblouk
  2. Carving
  3. Při účasti licencovaného lektora: snowboarding

Nabídka výuky běžeckého lyžování:

  1. Klasika
  2. Volný styl (bruslení)
 
Charles University | Information system of Charles University | http://www.cuni.cz/UKEN-329.html